top of page

 

PositiveCoaching

Ontwikkelingstrajecten

 

PositiveCoaching

Heb je een bepaalde wens? Wat wil je bereiken?  Wat is je doel? Samen gaan we op zoek naar wat jou bezig houdt en welke manier het beste bij je past om dat te bereiken. We zijn hierin gelijkwaardige partners, maar jij beslist over de te bewandelen weg, want jij kent jezelf het beste. Door gesprekken en bepaalde oefeningen kom je erachter wat jouw sterke kanten zijn en welke weg het beste bij je past, tot je je doel bereikt hebt.

 

Muziektherapie

Muziek activeert, harmoniseert en geeft energie. Muziek is een vorm van universele communicatie, die zelfs de soortgrenzen doorbreekt. Wie heeft er bijv. nooit verwonderd van het prachtige lied van een zangvogel staan genieten. Alle mensen kunnen muziek maken en er door meegevoerd worden. Wil je ervaren hoe het is om zonder prestatiegerichtheid met muziek bezig te zijn. Denk je dat je niet kan zingen, of geen ritme gevoel hebt. Hier leer je de muziek, die in jezelf zit, naar buiten te laten komen, zoals het natuurlijk bij je hoort. Kom langs en wij gaan op zoek naar je eigen toon.

Troostgesprekken Consolation talk e.v.

En dan is daar het verlies.

Wat moet ik beginnen?

Ik wil het niet, dit gemis, deze leegte.

Maar wat je voelt, is wat er is. Niets meer niets minder.

Je mag het proberen te laten weten aan een ander.

Het leed proberen te delen.

De ander die open staat voor jouw verhaal

en probeert met jou mee te voelen.

En dan heel misschien een stapje verder.

Troostgesprekken Consolation talk e.v.

Vind je nooit die rust en heb je constant het gevoel dat je iets moet doen.

Blijf je piekeren. Houden die gedachten nooit op. Wil je ergens eigenlijk helemaal niet mee bezig zijn.

Mindfulness is een techniek, die je helpt loslaten.

NIets moeten, niets willen, niets vinden.

Gewoon zijn.

Ervaren dat je er bent.

Hier en nu aanwezig zijn.

Door mindfulness verdwijnt de geestelijke spanning, die je in beslag houdt en kom je meer toe aan ondervinden wat echt voor jou telt

Meditatie (gemeenschappelijk)

Gewoon een uurtje in stilte tot rust komen. Ontspanning van het lichaam door in een comfortabele houding de stilte te ervaren.

Gewoon een open gesprek

Misschien heb je gewoon behoefte aan een praatje. Eens je hart luchten bij iemand die niet meteen met raad en oordeel komt. Eenvoudig met elkaar praten over wat jij belangrijk vindt.

Muzieksessies en jamsessies voor kids en volwassenen.

 

In onze StudioH7 is het mogelijk om weer vol energie te stromen en in een goede stemming te komen. Van rap tot klassiek. Van elektronisch tot akoestisch.  Je kan helemaal met geluid bezig zijn zoals jij dat wil. En ondertussen ontwikkel je  je muzikale vaardigheden als vanzelf.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende gratis proefsessie

 

 (StudioH7 is ook beschikbaar voor opnames. Informeer naar de mogelijkheden)

bottom of page