top of page

 

PositiveCoaching

Een Positieve kijk op verandering

 

Werken aan je sterke kanten geeft een positief toekomstperspectief.

 

Ik wil het anders.

Wat moet ik nu doen?

Alles is veranderd.

Ik weet hier geen raad mee.

Hoe nu verder?

Waarom?

Ik wou dat ik er met iemand over kon praten.

Iedereen komt in het leven wel gebeurtenissen tegen, die vragen oproepen waar hij of zij geen raad mee weet en waar geen kant en klaar plan voor is.

Wanneer er momenten komen dat je verder wilt, maar je ziet geen duidelijke mogelijkheden of er doen zich in je leven ongewenste situaties voor, die je niet verwacht en je verrassen,  dan kan het zijn dat je het gevoel krijgt dat je niet de kracht of de macht hebt het anders te doen.

Maar misschien ben je ook alleen maar op zoek naar wat nieuwe ideeen of inspiratie.

 

Het kan dan helpen om op tijd ruimte te scheppen in je gedachten en gevoelens, door erover met een ander in contact te komen  Hoe onmogelijk een situatie in je eigen ogen ook is, het ziet er anders uit voor een buitenstaander, die daardoor net dat pespectief en die steun kan bieden waar jij verder mee kunt.

 

Onze praktijk kijkt naar de mens als individu. We ontdekken de voor jou best passende aanpak bij jouw wensen en mogelijkheden, want iedereen is anders en is de ervaringsspecialist  van zijn eigen leven. We gaan dan ook met je op zoek in het ontwikkeltraject dat het best bij jou aansluit, zodat je uiteindelijk weer zelf verder komt.

 

Ben je geinteresseerd in de mogelijkheden van onze praktijk, heb je vragen of wil je een afspraak maken. Neem contact op via de mail

 

Ronald Berkens

Coach & Praktijkondersteuner

bottom of page